Ostukorv

Magus Vaagen 1.5 KG

Koostisosad: Minisõõrik/sulatatud (taigen (NISUJAHU, palmirasv, vesi, suhkur, margariin (taimsed rasvad (palmi, rapsiõli), vesi, sidrunimahl), pärm, sool, emulgaatorid: E471, E472e, E481, NISUGLUTEEN, kergitusained: E450i, E500ii, dekstroos, stabilisaator: E412, VADAKUPULBER, LAKTOOS), täidis (maasikas , glükoosisiirup, vesi, suhkur, modifitseeritud tärklis, lõhna- ja maitseained, toiduvärv E163, happesuse regulaator E330, säilitusaine E202), glasuur (suhkur, taimsed rasvad (palmi, kookose), peediekstrakt, emulgaator letsitiin, lõhna- ja maitseaine), dekoor (suhkur, kakaovõi, dekstroos, emulgaator letsitiin. Toode võib sisaldada vähesel määral PÄHKLI jääke), Kass Arturi kook (iiris (glükoosisiirup, palmiõli, LÕSSIpulber), VÕI, maisikepikesed (maisitangud, päevalilleõli)) Vahvlid glasuuriga (suhkur, palmiseemneõli, LÕSSIpulber, VADAKUpulber, SOJAletsitiin, lõhna- ja maitseained, NISUjahu, suhkur, rapsiõli, vanilliin, kakaopulber), Vahukommid (glükoosi-fruktoosisiirup, suhkur, vesi, dekstroos, želatiin, lõhna- ja miatseained, toiduvärvid: E100, E120), Kummikommid (suhkur, glükoosisiirup, želatiin, sidrunhape, pektiin, lõhna- ja maitseained, glaseerained: mesilasvaha, karnaubavaha; oliiviõli, palmiõli, kummiaraabik, toiduvärvid), Vahvlirullid (granuleeritud suhkur, rafineeritud palmiõli, NISUjahu, VADAKUpulber, vahvlipuru, SOJAletsitiin E322, lõhna- ja maitseaine "kondenspiim", kakaopulber, lõhna- ja maitseaine "Šokolaad", toiduvärv "Karamell", kaltsiumkarbonaat E170). 

Säilitustemperatuur: hoida jahedas

23.00€

Vali omale meelepärane magusa vaagen:

Saadaval

Kogus

Jaga:
  • TÄHELEPANU! PÜHAPÄEVITI E-POE KAUPA EI VÄLJASTATA!
  • E-pood avatud E-R, Kella 10.00-16.00
  • Vaagnate ettetellimine 48h
  • Märkus: e-poes kuvatavad hinnad on hinnangulised. Kaalu põhjal arvutatakse täpne hind kassas.
  • Lisainfo: +372 59 072 777
Magus Vaagen 1.5 KG

Magus Vaagen 1.5 KG

23.00€
Liitu Meie Uudiskirjaga Liitu Meie Uudiskirjaga Liitu Meie Uudiskirjaga Liitu Meie Uudiskirjaga
Liitu Meie Uudiskirjaga

Liitu Meie Uudiskirjaga